Fülesbagoly

Lézerkarddal hegedülte el a Star Wars zenéjét

2018. augusztus 02. - tothjutka

Hét éve készít hegedűs videókat az internetre egy Jeffrey Ding He nevű hongkongi srác, de a Star Wars zenéjéhez forgatott kisfilm mindent visz.
jedy.png

A hongkongi Jeffrey Ding He még csak most végzett a középiskolában, de már elmondhatja magáról, hogy világhírnévre tett szert. A 18 éves srác négyéves kora óta hegedül, és 2011 óta készít videókat a YouTube-ra.  Egész szép népszerűségre tett már szert, de a Star Wars zenéjéhez készült videójával kezdett igazán tarolni. John Williams „Force Theme” című szerzeményét ugyanis „lézerkardokkal” hegedülte el, és az eredmény egészen lenyűgöző lett a hobbimuzsikusok mezőnyében.

A videót Jeffrey még 2016. januárjában töltötte fel a videómegosztóra, de újra népszerűvé vált, és cikkünk írásakor 1065 726 megtekintésnél járt a számláló.

A kulisszatitkokról Star Wars-rajongó fiatalember elárulta, hogy ehhez a videóhoz valami igazán különleges dolgot akart kitalálni, és kreatívabb akart lenni, mint a korábbi feldolgozásai során. Sok munkát fektetett abba, hogy a vonó tényleg  úgy nézzen ki, mintha lézerkarddal hegedülne. Csak a kék színen 20 órát dolgozott, hogy a vonó úgy nézzen ki, mint egy jedi-fegyver.

Az eredménnyel ő is elégedett, ezért követőinek megígérte, hogy a folytatásban is használ majd speciális effekteket, hogy feldobja a zenei videói látványvilágát.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr414158711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TGer 2018.08.04. 00:05:16

No nem mintha a The Piano Guys ne csinálta volna meg ezt 6 évvel ezelőtt...és ne előzné meg 42 millió megtekintéssel...de azért persze nem rossz. :-D
süti beállítások módosítása