Fülesbagoly

Örüljünk annak, amink van!

2018. augusztus 01. - Leirer Tímea

Vadonatúj videoklipet készített legutóbbi albuma egyik dalához a legendás Manic Street Preachers zenekar. A People Give In a hatodik kislemezdal a Resistance is Futile című lemezről.
msp.jpg

Nicky Wire, a csapat basszusgitárosa, a dal szerzője a következőket mondta a New Musical Expressnek a "People Give In" című dalról: " Az egyik legszabadabb szöveg, amit valaha írtam, gátlások nélkül született. Sokan azt mondják róla, hogy afféle segélykiáltás, de nem annak szántam. Ez inkább csak egyfajta elmélkedés arról, hogy miért nem érdemes állandóan elégedetlenkedni.” -mondta Nicky Wire. – „Az életünk 80 %-a teljesen hétköznapi problémákból áll, amelyek tulajdonképpen nem fontosak, néha mégis a kelleténél nagyobb jelentőséget tulajdonítunk nekik. A dal rámutat arra, hogy ha csökkentjük az elvárásainkat, ha tudunk örülni annak amink van és nemcsak a problémákat kutatjuk, sokkal boldogabban élhetünk.”

A dal és a hozzá tartozó klip Sean Moore, a zenekar dobosának ötvenedik születésnapján került a közönség elé.

Az új kliphez kapcsolódva egy exkluzív videót is közzétett a zenekar, ami igazi csemege lehet a Manic Street Preachers rajongói számára. A kisfilm a 2018-as Manic turné kulisszái mögé vezeti a nézőket, de láthatjuk azt is, hogyan játszott a zenekar Robert Smith társaságában a Meltdown Fesztiválon, de megnézhetjük azt is, amikor a Guns And Roses turnéján szerepelt a Manic Street Preachers.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5814154755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása