Fülesbagoly

Britney Spears stábja nem piálhat

2018. július 31. - tothjutka

Demi Lovato énekesnő túladagolása és fellépéseinek törlése miatt szigorú szabályok léptek életbe kolléganője, Britney Spears koncertjein. Az éppen turnézó díva táncosainak, vokalistáinak és a stáb egyéb tagjainak tilos alkoholos italt felszolgálni a színfalak mögött.

britney.jpg

A New York-i Radio City Hall egyik munkatársa azt nyilatkozta a Page Sixnek, hogy a szigorítást maga a stáb vezette be. Így akarják az alkoholt távol tartani Britney Spearstől és a 21 évesnél fiatalabb, vagyis az amerikai törvények szerint még nem felnőttkorú táncosoktól. Az előírások a jelenleg is zajló, „Piece of Me” elnevezésű turné végéig, vagyis október 21-ig érvényben lesznek. Britney és csapata a közelmúltban fejezte be Las Vegas-i állandó show-it, most az Amerikai Egyesült Államokban turnéznak, majd Európába utaznak, hiszen az Egyesült Királyságban folytatódik a koncertkörút.

Britney Spears régebben alkoholfüggőséggel küzdött, de most már hosszabb ideje jól van, tiszta és egészséges. Mivel nem akar visszaesni, még a csábítás lehetőségét is igyekszik kiszűrni. Felvett néhány „belső embert”, akiknek például az az egyik feladata, hogy a popsztár érkezése előtt minden alkoholos italt eltávolítsanak a szállodai szobájából. Emellett arra is ügyelnek, hogy „sötét alakok”, akik rossz hatással lennének rá, ne kerülhessenek Britney Spears közelébe. A forrás hozzátette: „Britney művésztársai és a stábja egyéb tagjai számíthatnak rá, hogy a turné alatt rengeteg szabályt kell betartaniuk. A titoktartási nyilatkozat mellett a háttértáncosoknak például olyannyira tiltott az alkohol- és drogfogyasztás, hogy a szerződésükben azt is alá kell írniuk, hogy alávetik magukat véletlenszerűen teszteléseknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9314152481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása