Fülesbagoly

Újra letolja a teljes Dookie-t a Green Day?

2018. július 29. - Leirer Tímea

Úgy tűnik, törölhetjük a Green Day feloszlásáról szóló korábbi pletykákat. Minden jel arra mutat, hogy a zenekar hamarosan klasszikus albumának, a Dookie-nak dalaival áll újra a közönség elé.
greenday_1_1.jpg

A csapat 1994-ben megjelent, mára legendássá vált korongján olyan dalok hallhatók, mint a 'Basket Case', a 'Longview', a Welcome To Paradise vagy a 'When I Come Around'. A dobos, Tre Cool a minap osztotta meg az Instagramon, hogy a Green Day az album teljes tracklistáját végig játszotta a próbateremben, a rajongók ezért reménykednek abban, hogy esetleg jövőre, a Dookie megjelenésének 25. évfordulóján ezzel állnak majd színpadra. Az „újrajátszás” egyébként egyszer már megtörtént, 2013-ban egy leedsi fesztiválon a Green Day letolta a Dookie dalait.

A zenekar rajongói azért is örülnek a próbáról szóró hírnek, mert korábban olyan pletykák is terjengtek, hogy a Green Daynak vége, hiszen az énekes, Billy Joe Armstrong új csapatával, a Longshottal dolgozik. Billy Joe erre csak annyit mondott: „Mi a fenének kell mindjárt összeesküvés elméleteket gyártani? Leültem zenélni néhány haverommal. Attól még nem dől össze a világ!”

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4814148605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása