Fülesbagoly

Insta sztárok lettek Ed Sheeran cicái

2018. július 27. - Leirer Tímea

Azt hinnénk, a világ egyik legnépszerűbb és legfoglalkoztatottabb zenésze menyasszonyára és saját magára fordítja kevés szabadidejének minden egyes pillanatát. Ed Sheeran azonban másképp döntött, ő inkább instagram profilt épít két macskájának.
ed.jpg

Eddig több mint 100.000 ember kezdte követni Calippo és Dorito kalandjait a közösségi oldalon, amiben sokat segített, hogy Ed maga is posztolt a macskákról saját, mintegy 24 millió követője számára. Sheeran azt írta: „A cicáim nagyon okosak, elindították saját instagtam oldalukat.”

Ed Sheeran egyébként profilján már korábban is megosztott néhány fotót házi kedvenceiről. Amikor eljegyezte barátnőjét, Cherry Seabornt, azt írta: „Még a cicák is boldog dorombolással fogadták a hírt.” A vörös hajú énekes híresen nagy állatbarát, a macskák a legnagyobb kedvencei. Nem véletlen, hogy a róla készült Tussaud-féle viasz szobor ott díszeleg London leghíresebb macskás kávézójában.

Egyébként nem Ed Sheeran az egyetlen, aki instagram profilt épít kedvenceinek, Lady Gaga bulldogjának, Miss Asia-nak már negyedmillió követője van, de népszerűek Kylie Jenner, Miley Sírus és a tervező, Marc Jacobs állatai is.

  

Squad goals

A post shared by Calippo & Dorito (@thewibbles) on

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5914145355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása