Fülesbagoly

Vasárnapig lehet jelentkezni a Jazzy Dalversenyre

2018. július 26. - Bagolyhír

Tizedik alkalommal szervez dalversenyt a 90.9 Jazzy Rádió, hogy hazai tehetségeket támogasson, és bemutatkozási lehetőséget biztosítson a nyerteseknek. Vasárnap éjfélig lehet rá jelentkezni.

peet_1.jpg

A 90.9 Jazzy Rádió évről évre fontosnak tartja, hogy támogassa a hazai jazz tehetségeit, így idén már 10. alkalommal hirdetik meg a Jazzy Dalverseny pályázatot. Az idén jubiláló verseny célja, hogy minél több magyar művésznek adhassanak lehetőséget a bemutatkozásra, ezáltal is támogatva őket hírnevük és ismertségük építésében. Emellett szeretnék zenei repertoárunkat is olyan új magyar dalokkal bővíteni, amelyek eddig még nem kaptak teret. Az elmúlt évek során már közel 400 ilyen, kifejezetten a Dalversenyre benevezett dal került a rádió repertoárjába, így a nagyközönség elé. A korábbi győztesek között olyan, mára már ismertté vált nevek sorakoznak, mint a Peet Projekt, Lombos Marci és Zolbert.

Idén is várják a jazz különböző irányzatait a klasszikusoktól a legfrissebbekig: swing, bebop, smooth-jazz, latin jazz, e-jazz, lounge, jazzfunk, továbbá olyan rokon műfajokat, mint a soul, vagy r’n’b, röviden: a Jazzy Rádió zenei arculatába illeszkedő magyar nyelvű, vagy instrumentális műveket.

Ha van egy dalod, – és szeretnél olyan előadók nyomdokaiba lépni, mint Kamilka & Pesti Sikk, Boggie vagy éppen a Garami Funky Staff – ne habozz, hanem mielőbb küldd el nekik jelentkezésedet! A határidő most vasárnap éjfél, további infókat a rádió honlapján találsz zsűriről, nyereményekről, jelentkezési feltételekről.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4114143043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása