Fülesbagoly

Ezek nagyon király Korn feldolgozások!

2018. július 26. - Bagolyhír

Nagyon mennek mostanság a Korn dalai által inspirált videók a neten. Egy srác kukoricacsutkával és popcornnal (!) pengetve adja elő a zenekar ismert slágereit, míg egy másik videón swing stílusban hallgathatjuk meg a Freak On a Leash című metalhimnuszt.

kukorica.jpg

A YouTube tele van önjelölt sztárokkal, és nem könnyű olyan produkcióval előrukkolni, amivel ki lehet tűnni a tömegből. Egy Davie 504 nevű felhasználó azonban egészen egyedi megoldással jelentkezett. A fiatalember azt találta ki, hogy a Korn (corn=kukorica) zenekar legismertebb dalait szó szerint kukoricával fogja előadni. Basszusgitárját hol egy cső kukoricával, hol pattogatott kukoricával pengeti, néhol pedig dobol velük, az eredmény pedig elég rendhagyó. Íme a videó:

Az érdeklődők Davie 504 csatornáján azt is megnézhetik, hogyan játszik csípős chilipaprikával Red Hot Chili Peppers slágereket. 

A Korn a héten profi zenészeket is megihletett, akik swing stílusban nyúltak a Freak On a Leash című metalhimnuszhoz. Robyn Adele Anderson énekesnő és zenésztársai békebeli, táncos hangulatot varázsoltak, amire pogózni már képtelenség lenne. Az eredmény azonban a visszajelzések szerint a swing kedvelőinek tetszését elnyerte.

Az énekesnő YouTube csatornáján szörfölve találhatunk még Bad Religion, System of a Down, Papa Roach és Linkin Park-feldolgozásokat is, csakúgy mint Eminem vagy Whitney Houston-dalok újraértelmezéseit.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2514144155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása