Fülesbagoly

Egy szétütött basszeros kemény kalandjai

2018. július 21. - Bagolyhír

Új dallal, és a hozzá forgatott klippel jött ki a hamarosan Székesfehérváron fellépő The Prodigy. A Need Some1 videójában egy szétcsapott latin-amerikai forma a főszereplő, és elég sok minden történik vele a bő 3 percben.

prodigy_1.jpg

A fickó felébred, iszik egy kis viszkit, magához veszi a basszusgitárját, és elkezdődik a kemény kaland. Késsel fenyegetik, bandaháborúba csöppen, lecsapnak rájuk a rendőrök, és még folytathatnánk, de mindent nem árulunk el. Azért tegye fel majd a kezét, aki mindent ért a klipben! A The Prodigy idén is színpadra áll Magyarországon, ezúttal a Fezenen lépnek fel július 26-án. Velük épp egy időben, tőlük 80 kilométerre, Kapolcson zenél az Asian Dub Foundation. Nem könnyű döntés.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3814127113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása