Fülesbagoly

Az Ørdøg lesz a Judas Priest előzenekara

2018. július 21. - Bagolyhír

Mint azt már minden metalfan tudja, jövő kedden az Arénában lép fel a Judas Priest. Mára az is kiderült, hogy egy magyar zenekar, az Ørdøg melegíti be a közönséget. Érdemes időben érkezni!

ordog.jpg

De hogy hogyan került a banda Rob Halfordék elé, arról a Facebook-oldalunkon így írtak:

Még januárban felmerült, hogy lehetne róla szó. Aztán szép lassan ad acta került az ügy, nem jött infó vagy válasz, letettünk róla, be is jelentettünk egy másik koncertet, mint egyetlen budapestit a nyáron, és amikor már eszünkbe se jutott, három nappal az esemény előtt megcsörrent a telefon, hogy oké, srácok, akkor gyertek, kedden 20.00-20.45-ig a Judas Priest elé az Arénába. Soha nem játszottunk ott (nem csak az Ørdøggel, hanem sehogy), és valószínűleg másként soha nem is játszanánk, meg hát a Judas, nyilván, mindenkinek ikon, nekünk is az. Úgyhogy mondanunk sem kell, mennyire...

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr514127597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása