Fülesbagoly

Pszichológiai versenyt nyert a Tücsökraj gitárosa

2018. július 11. - Bagolyhír

Ötödik alkalommal rendezték meg a Kardos Lajos országos pszichológiai versenyt az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán, amit ezúttal Kertész Csaba, a Maszkura és a Tücsökraj gitárosa nyert meg. 

kerteszcsabi.jpg

A verseny célja a graduális képzés keretein túlmutató empirikus kutatómunka ösztönzése, valamint fórum biztosítása az eredmények bemutatására és értékelésére - olvasható az elte.hu-n. Csabi a Károli Gáspár Református Egyetem hallgatójaként lett a verseny első helyezettje a „Tempótartás számítógépes vizsgálata atipikus nyelvi fejlődésű gyerekeknél” című pályamunkájával. A Kardos Lajos pszichológiai verseny egy országos szintű tudományos konferencia a pszichológia témájában kutató főiskolás és egyetemista diákok számára. A megmérettetés legizgalmasabb része, hogy  a szerzők 12 percben prezentálják munkájukat, melyet öt perc megbeszélés követ. Csabi a dicsőség mellett egy pendrive-ot is nyert. Szívből gratulálunk!

Professzor úr és a Tücsökraj jelenleg járja a nyári fesztiválokat. Legközelebb július 12-én Kunfehértón, a Fehértone Fesztiválon lépnek fel, majd 20-án Pakson, a Pool Festivalon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8014105861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása