Fülesbagoly

Itt egy jó Prophets of Rage-dal

2018. július 08. - NagySzabolcs

Új dallal jött ki a Prophets of Rage, és végre bíztató is, ami hallható tőlük. A Heart Afire egymaga erősebb nóta, mint a zenekar teljes debütáló lemeze. Így már azért jobban várom a második korongot.

por.jpg

Oké, hogy Zack de la Rocha nélkül is zenélni akar a RATM háromnegyede, de egészen mostanáig nem éreztem új bandájuk, a Prophets of Rage létjogosultságát. Tavaly láttam is őket Nickelsdorfban a System of a Down előtt, és inkább tűntek B-Real-lel a Cypress Hillből és Chuck D-vel a Public Enemy-ből egy haknicsapatnak, mint egy komolyan vehető zenekarnak. A debütáló lemezük úgy ment el mellettem, mint a tokiói vasút, de a most kidobott Heart Afire egy egészen ígéretes tétel. Csekkoljátok alább!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2614101045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása