Fülesbagoly

Női zenei fesztivál lesz Budapesten

2018. július 06. - Bagolyhír

Ladyfest Budapest néven női zenei fesztivál kezdődik ma, és három napon át tart a fővárosi Gólyában. A rendezvényen olyan együttesek lépnek fel, melyeket részben vagy teljes egészében nők alkotják. A belépés ingyenes, de támogatni lehet a kezdeményezést.

anahit.jpg

Az eredetileg tizennyolc évvel ezelőtt az Egyesült Államokból kiinduló, mára globálissá vált Ladyfest mozgalom hagyományainak megfelelően a Ladyfest Budapest olyan zenei fesztivál, ami a zenélő, alkotó nőkről szól - a terep a részben vagy egészében nőkből álló zenekaroké, női előadóké. A cél a zenekarok, alkotók bemutatkozása mellett a közösségépítés, inspiráció, a női szolidaritás tereinek építése. A koncerteket a fesztiválon művészeti alkotások, előadások és tematikus beszélgetések, workshopok egészítik ki. A részletes programokat itt találjátok. A három napos fesztivál minden eseménye ingyenes, a programok után becsületkasszába dobott adománnyal támogathatjátok a Gólyát és a művészeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9414097097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása