Fülesbagoly

Kerekes Band: 10 nap, 9 ezer kilométer

2018. július 05. - Bagolyhír

Rendesen zajlik az élet a Kerekes Band háza táján. Most épp a közeli Kazahsztánban tartózkodnak, utána mennek Németországba muzsikálni, aztán jönnek újra a magyar bulik. 

kerekes.jpg

A Kerekes Band jelenleg a kazah fővárosban van, hogy szombaton fellépjenek a The Spirit of Astana fesztiválon. A Facebook posztjuk szerint a beállás már megtörtént, kiraktak róla elég menő fotókat is. Ezt követően Németországot veszik irányba, hogy Ulmban, az Internationales Donaufesten lépjenek fel. Így számításaink szerint 9160 kilométert tesznek meg. Majd rögtön jönnek a magyar koncertek, először Gyenesdiáson, majd az agárdi Ütős Fesztivál, ahol Patkó Béla, azaz az Első Emelet Kikije lesz a vendég, ezt követi a Művészetek Völgye és a Kobuci Kert. Hát, kitartás, srácok! /Fotó: fehérlovon/

kerekes_asztana.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5014094235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása