Fülesbagoly

Váczi Eszter visszatér Frenkhez

2018. július 04. - Bagolyhír

A nyár elég sűrűre sikeredett Frenk számára, több fesztiválon is koncertezik: most következik az Ördögkatlan Fesztivál, a Fezen és a Dombos Fest Szerbiában. Közben pedig már készül az új videóklip is, amit ezúttal ismét Indián készít.

frenk_foto_bende_csaba.jpg

Budapesten július 12-én a 10 éves Kobuci Kertben játszik újra a zenekar, ami azért is különleges, mert most először és egyetlen alkalommal lép színpadra Frenk korábbi zenekarának két énekesnője, Váczi Eszter és Kelemen Angelika. Ők ketten 2005 és 2010 között voltak állandó résztvevői a koncerteknek. Hallhatjuk énekelni őket a Szívzörejek és a Nagyvárosi éjszakák című albumokon, most 8 év után pedig újra élőben is.

A vendégzenekar a Kaposvári Egyetemen végzett színészekből álló Bekvart, akik ősszel jelentették meg első nagylemezüket A hetedik év címmel. Nemrég tértek haza Amerikából, ahol a Hungary Live Festivalon léptek fel New Yorkban, és a Kobuciba egy fél-akusztikus koncerttel készülnek. /Fotó: Bende Csaba/

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6814091851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása