Fülesbagoly

Meggondolta magát Ennio Morricone

2018. július 03. - Bagolyhír

Bár a tavalyi turnéját úgy harangozták be, hogy az lesz az utolsó, Ennio Morricone újból útra kél. Az újabb koncertkörút is érinti a magyar fővárost, így jövő év elején a Papp László Budapest Sportaréna vendége lesz a világhírű zeneszerző.

ennio_1.jpg

A tavalyi 60 Years of Music World Tour után jövőre is ellátogat hozzánk Ennio Morricone. A zeneszerző 90. születésnapját ünneplő koncertsorozat részeként 2019. január 23-án lép fel a Cseh Nemzeti Szimfonikus Zenekar kíséretében. Az eseményt a  Papp László Budapest Sportarénában tartják. A világhírű filmzeneszerző eredetileg azt tervezte, hogy visszavonul a turnéktól, ám - elmondása szerint - érezve a közönség szeretetét és a nagysikerű koncertek hangulatát, meghozta a döntést: egy rövid, exkluzív koncertsorozat erejéig visszatér a színpadra.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8214091001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tenkes Kapitánya 2018.07.04. 12:16:59

Sergio Leone minden idők legnagyobb rendezője.
süti beállítások módosítása