Fülesbagoly

Felpörgött a Baron Mantis

2018. július 03. - NagySzabolcs

Újult lendülettel és energiákkal dolgozik a Baron Mantis, minekután Davey Mantis gitáros.énekes-dalszerzőhöz csatlakozott Marosi Csaba dobos. A duó első hagyományos koncertje szerdán lesz az A38 Hajón.

davey.jpg

Magunk is jól tudjuk, milyen erők mozognak a Baron Mantisban: szem- és fültanúi voltunk annak, hogy egy borzasztó erős mezőnyben második helyezettek lettek a tavalyi Fülesbagoly Tehetségkutatón. Azóta Davey Mantis frontember több dobossal is együtt zenélt, mígnem egymásra találtak Marosi Csabával. Négy próba után nyertek egy egri tehetségkutatót, így bejutatottak az Öröm a Zene tehetségkutató nagydöntőjébe. A duó egy komplett új albumot is összerakott két hónap alatt. Szerdán a Japandroids vendégeként zenélnek az A38 Hajón, de ott lesznek a tiszaalpári Alpárfeszten és a dunaszerdahelyi Rockfeszten.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3714089205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása