Fülesbagoly

Súlyos dallal rukkolt elő az Alice in Chains

2018. június 28. - Bagolyhír

Minden Alice in Chains elégedetten dőlhet hátra, a zenekar újabb remekbe szabott dalt mutatott meg az új nagylemezről, amelynek most már a címe és a pontos megjelenési dátuma is ismert. Jerry Cantrellék csúcsformában érkeznek Budapestre.

alice_2_1.jpg

Mindenek előtt had szögezzem le: nagyon kell örülni, hogy léteznek még olyan bandák, mint például az Alice in Chains, a Smashing Pumpkins vagy a Queens of the Stone Age. A globális rockbizniszt manapság olyan könnyen feledhető zenekarok uralják, akik munkásságára senki sem fog emlékezni mondjuk 15-20 év múlva. A fentebb felsorolt együttesek viszont konzerváltak egy nagy adag nagybetűs muzsikát a boldog 90-es évekből, miattuk manapság is felkapjuk a fejünket, amikor valami újjal rukkolnak elő.

Az Alice in Chains mostani produktumait hallgatva különösen igaz ez, hiszen a májusban kiadott „The One You Know” és a szerda óta elérhető „So Far Under” is a zenekar legjobb stílusjegyeit hordozza, tökéletesen illeszkedve a banda eddigi munkásságához és legszebb pillanataihoz. William DuVall énekesről már többször áradoztunk, hiszen tényleg fantasztikusan helyettesíti a nagy elődöt, Layne Staley-t. 

A zenekar most már hivatalosan is bejelentette, hogy az új album augusztus 24-én jelenik meg, a címe: Rainier Fog. Nyilvánosságra hozták a dallistát is, mi most megmutatjuk a So Far Under-t.

Alice in Chains - Rainier Fog:
01. The One You Know
02. Rainier Fog
03. Red Giant
04. Fly
05. Drone
06. Deaf Ears Blind Eyes
07. Maybe
08. So Far Under
09. Never Fade
10. All I Am

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8114079577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása