Fülesbagoly

Jazz-zel erősít a Gitármánia tábor

2018. június 28. - Bagolyhír

Két kiváló jazz formációval bővült a Gitármánia és Zenei Továbbképző Táborban fellépők névsora: a D.A.S. Trió és a Nagy János Trió. Látva az eddigi felhozatalt, elég bivaly lesz az idei koncertfelhozatal.

njt.jpg

Nemrég már írtunk a Gitármánia táborról, miszerint fellép Szolnokon a Junkie Jack Flash, a Roy&Ádám Trió, a Gypo Circus, a Margaret Island és az AWS. Mostanra kiderült, hogy jazzben erősítettek a szervezők. Ott lesz a július 23-tól 29-ig tartó "vízparti suliban" a D.A.S. Trió, akik már annyi zenei díjjal rendelkeznek, hogy valószínűleg már ők sem tudnák felsorolni. Idén márciusban Szerbiába látogattak, ahonnan az I. Nemzetközi Topolyai Jazz Zenei Verseny arany minősítését hozták el, áprilisban a prágai Mladi ladi Jazz Festival által rendezett Jazzfruit tehetségkutató versenyen lettek elsők. A Gitármánia másik jazz fellépője, a Nagy János Trió áprilisban jelentette meg legújabb lemezét, amin Claude Debussy néhány művének újragondolása szerepel.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8014080297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása