Fülesbagoly

Iván Szandra beszállt a colorStarba

2018. június 27. - Bagolyhír

Igaz, egy dal erejéig, de milyen dal az! Szandra a budapesti Fülesbagoly Tehetségkutatót nyerő Ruby Harlem énekesnője, és a colorStar új számában kapott főszerepet. Bátran kijelenthetjük, hogy a vendégszereplés tökéletesre sikerült.

img_9715_m_1.jpg

A colorStar az Across The Desert To The Light című kislemezének dalait egyesével hozza nyilvánosságra. Májusban megjelent róla az It’s All Around, és most az Across The Desert című számot hozták ki. Ebben többen is vendégszerepelnek. A fő énekdallamot Iván Szandra hozza, mellette még vokálozik az Artisjus-díjas szerző-producer Kozma Kata, a Meszecsinka énekesnője, Oláh Annamari, valamint Máté Szabolcs. Hallgassátok meg, elég jól eltalált darab!

A Ruby Harlem augusztus 4-én a Paloznaki Jazzpikniken, a Fábián Juli Színpadon zenél, majd augusztus 11-én Debrecenben, a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon lép fel. A colorStar felbukkan egy csomó fesztiválon, ott lesznek például a Volton, a LeszFeszten, a Művészetek Völgyében és a SZIN-en. /Fotó: Csányi Krisztina/

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4514076551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása