Fülesbagoly

Anima Sound System-dalt dolgozott át Presser Gábor

2018. június 27. - Bagolyhír

Az Anima Sound System fennállásának 25 évfordulója alkalmából egy dupla feldolgozáslemez jelenik meg még az idén. Két dalt, egy Müller Péter- és egy Erik Sumo-átiratot már nyilvánosságra hoztak róla előzetesen, és most itt van egy Presser Gábor-féle feldolgozás is.

1_pg.jpg

Az idén 70 éves zenész a Vigyél el! című Anima-dalt értelmezte újra, ami eredetileg a 2003-ban megjelent Aquanistan című lemezen szerepelt. A mostani átdolgozáshoz egy hangulatos kis videó készült, íme:

A dalt anno az akkori énekesnő, Németh Juci énekelte, aki véletlenül nem ismerné, itt meg tudja hallgatni:

Az Anima dupla válogatáslemezén a Bujdosó Trió, a Volkova Sisters, az Irie Maffia, a BoZan, Jordán Adél és a Puszi, a Subtones Jónás Verával, a Hippikiller, az Equinox, az Ethnofil és a The Anahit is elkészít egy-egy átdolgozást. Az Anima legközelebb július 4-én Budapesten, az Ellátóházban koncertezik. /Fotó: Vető Gábor/

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2114077767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása