Fülesbagoly

Végig eltolja a Junkies a Tabu lemezét

2018. június 26. - Bagolyhír

A tavaly 20 éves Nihil lemez megturnéztatása után a Tabunak is szán egy jubileumi koncertet a Junkies. Szeptember elsején az elejétől a végéig elnyomják az albumot a Barba Negra Trackben. Ez elég jól hangzik.

junkies_tabu.jpg

A Tabu a Junkies negyedik lemeze volt, és 1999-ben jelent meg (ennek ellenére a trackes bulit Junkies Tabu20-nak nevezték el). Van olyan vélemény, hogy a Nihil, és van olyan, ami szerint a Tabu a Junkies legjobb lemeze. Mindegy is, de az biztos, hogy utóbbi a bő órás hosszúsága ellenére az elejétől a végéig zseniális. A Tabu egy punk&roll alapmű olyan kiváló dalokkal, mint a Mese, a Könnyű dal, a Sztárgyár vagy A helyzet változatlan. Az esemény leírása szerint ez lesz az egyetlen Tabu20 koncert, és az összes számot eljátsszák. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6814074897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása