Fülesbagoly

Sérült rajongót mentett az Avenged Sevenfold

2018. június 26. - matesas

Igazán jó arc az Avenged Sevenfold frontembere, M. Shadows félbeszakította a banda belgiumi koncertjét, mert egy sérült rajongót fedezett fel a színpad előtt összegyűlt tömegben. Az énekes nem folytatta a show-t a sérült elszállításáig.

avenged_1.jpg

Desselben, a Graspop Metal Meeting Festivalon lépett fel az Avenged Sevenfold, a zenekar koncertjére hatalmas tömeg verődött össze, és minden rendben is ment, egészen a Bat Country című dalig. Akkor M. Shadows énekes egyszer csak leállította a bandát, és szólt a biztonsági őröknek, hogy emeljék ki a tömegből az egyik rajongót, aki komoly sérülést szenvedett. A frontember tanácsokkal is ellátta a biztonságiakat, figyelmeztette őket, hogy ne érjenek a sérült nyakához, nehogy még nagyobb bajt csináljanak. Miután a rajongót kiemelték, a zenekar folytatta előadását, a jelenet alább megtekinthető.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6514074651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása