Fülesbagoly

Tudtad, hogy jön Kapolcsra az Asian Dub Foundation?

2018. június 14. - Bagolyhír

Nem állítható, hogy nagy dobra verte a Művészetek Völgye, miszerint fellép náluk idén az Asian Dub Foundation. Pedig de, az angolok legprogresszívebb, sőt, megkockáztatom, legizgalmasabb elektronikus csapata Kapolcson csapatja.

adf.jpg

A Művészetek Völgye az egyik legszerethetőbb fesztivál itthon, csodás helyszín, barátságos légkör, finom italok és jó koncertek jellemzik. A zenei felhozatal idén különösen izmos, lévén, hogy az Asian Dub Foundation is tiszteletét teszi Kapolcson július 26-án. (Bár a zenekar honlapján Budapest szerepel e poszt írásakor.) Ők azok, akik 2003-ben kiadták minden idők egyik legjobb elektronikus lemezét Enemy of the Enemy címmel, és ötvöztek rajta mindent, amit csak lehet, legyen az dub, ragge vagy punk. Erős bulinak nézünk elébe.

A magyar felhozatal sem lesz kispályás, rengeteg zenekar, előadó fellép, többek közt a Besh o dRom, Both Miklós, a Colorstar, Gyémánt Bálint, Harcsa Veronika, a Kerekes Band és a PASO. Szóval július 20-29. Művészetek Völgye.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3214048008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása