Fülesbagoly

Velvet Revolver dalt nyomott a Guns N’ Roses

2018. június 04. - matesas

A G’N’R szétszakadása után összeállt „utódbanda”, a Velvet Revolver egyik legjobb száma kétségkívül a Slither, korábban szóba sem kerülhetett volna, hogy Axl Rose elénekelje ezt a dalt. Változnak az idők, Berlinben a Guns prezentálta a Slithert.
velvet.jpg

Amikor Axl és Slash szóba sem állt egymással, amikor Axl kivezettetett a koncertről egy olyan nézőt, akin Slash-póló feszült, amikor mindennek elhordták egymást a sajtóban, nos ezekben az időkben fogalmilag kizártnak számított, hogy Rose olyan dalokat énekeljen, amelyek a Guns egykori, őt faképnél hagyó tagjaihoz köthető. Márpedig a Slither pont egy ilyen szerzemény, a szép emlékű Velvet Revolver egyik legjobb dala, a zenekart ugyebár többek között a Guns-tengely - Slash, Matt Sorum és Duff McKagan - alkotta. Viszont a Not in this Lifetime turné már a békéről - no meg nem kevés pénzről - szól, vasárnap Berlinben játszották a számot, mintegy megpecsételve ezzel a barátságot. Mutatjuk:

És az eredeti

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1214023048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása