Fülesbagoly

Megpróbáltatásairól énekel Krámli Kinga

2018. június 03. - Bagolyhír

Lebegő címmel új dallal és a hozzá készült klippel jelentkezett Krámli Kinga. A dalszöveg az elmúlt igen nehéz időszak testi és lelki megpróbáltatásainak összegzése. Kinga idén januárban hozta nyilvánosságra, hogy endometriózisban szenved.
kinga.jpg

Facebook oldalán posztolta ez év elején Krámli Kinga, hogy endometriózissal él, és súlyos fájdalmai vannak. Nagy port kavart az az információja, hogy a műtétre a sorbaállás miatt 4 évet kell várnia. Miután nyilvánosságot kapott a levele, ismerősei, barátai összefogtak, ennek eredményeként 2 hónapra rá megműtötték. Kinga dala az Endometriózis Magyarország oldalán debütált. 

- Az elmúlt igen nehéz időszak testi és lelki megpróbáltatásainak összegzése ez a dal - olvasható a hírfolyamban. - Hálám jeléül küldöm mindazoknak, aki mellettünk állnak a fájdalmakban! Köszönöm az "Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány odaadó segítségét, munkáját!

Kinga legközelebb Mingu nevű zenekarával koncertezik június 13-án a Kobuci Kertben, a Tárkány Művek vendégeként.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7214019916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása