Fülesbagoly

A Rolling Stones kísérői is fellépnek a Kobuciban

2018. május 28. - matesas

Hatalmas durranással készül szerdán az óbudai Kobuci kert, aznap este fellép náluk az LMT Connection. A detroiti funk-soult játszó brigád szerepelt BB King 80. szülinapi koncertjén, most pedig sztárzenészek kísérik őket.

lmt_chopshorns_2.jpg

Az LMT Connection olyannyira nem kispályás csapat, hogy a stíluskirály Marvin Gaye utolsó napjáról szóló dokumentumfilmben az énekes-gitáros Leroy Emmanuel játszotta a legendás zenészt. A dobok mögött Mark Rogers kíséri őt, míg a basszust John Irvine biztosítja. Ezt a koncertet nem érdemes kihagyni, aki ott volt a kétezres évek fellépéseinek valamelyikén, tanúsíthatja.

Az LMT Connection elhozza magával Joel Parisient, akiről úgy tartják, olyan, mint Jamie Cullum, csak még jobb is nála. Nem csoda, hogy Észak-Amerika, Európa, Ausztrália, Új-Zéland fesztiváljain ő a húzónév, és eddig négyszer jelölték Juno-díjra (a kanadai Grammy-díj). Az illusztris társasággal tart a Chops Horns is, a több mint harminc éve játszó veterán zenészek pillanatnyilag Alicia Keys fúvósai, de korábban egy-egy koncertkörúton felléptek a The Police-szal és a Rolling Stones-szal, Christina Aguilerával, Bob Dylannel, Mariah Carey-vel is.

A fiúk, bárhol is lépnek fel, úgy játszanak, hogy akár egy stadionnyi embert meg tudnának mozgatni, ezt tervezik ezt május 30-án, a Kobuci Kertben is. 2005-ben egyszer már járt itt az LMT Connection utazó soul cirkusza ebben a felállásban. Szerencsére arról a koncertről az A38 készített is egy műsort, ami az alábbi linken megnézhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1314008584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása