Fülesbagoly

Koncertekkel ünnepli a 20. évfordulót a Korn

2018. május 16. - matesas

A Korn 2018-ban keveset hallatott magáról, a zenekar tagjait most inkább a saját projektjeik foglalják le, de legsikeresebb lemezük, az idén 20 éves Follow the Leader megünneplésére azért szakítanak időt három amerikai koncert erejéig.

korn_6.jpg

1998. augusztus 18-án adták ki a Korn harmadik lemezét, a Follow the Leader azóta 5 millió példányban kelt el világszerte és anyagi értelemben a banda legsikeresebb albuma, szerepel az „1001 lemez, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz” című könyvben. A korongon olyan sikerek szerepelnek, mint a Freak on a Leash, a Got the Life, a Dead Bodies Everywhere vagy a Children of the Korn.

Bár a zenekar tagjai idén eléggé elfoglaltak, méltó módon szeretnék megünnepelni a lemez 20. születésnapját. Szeptemberben három koncertre összeállnak, San Franciscoban, Los Angelesben és Las Vegasban is eljátszák az album teljes anyagát. 

Brian "Head" Welch pedig azt is meglebegtette, hogy 2019 ismét aktív év lesz a Korn életében, lehet, hogy egy új lemez elkészültére vagy turnéra célzott.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9313963864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása