Fülesbagoly

David Bowie előtt tiszteleg a New York-i metró

2018. április 18. - RionaFbly

David Bowie legjobb képei díszítik majd a New York-i metró utazó kártyáit, melyből öt különböző lesz majd kapható. Tiszteletére egykori lakásához közeli metróállomásokat is feldíszítették a már jól ismert fotóival.

david_bowie_lead_kep.jpg

David Bowie tiszteletére a New York-i metró új, színes utazókártyákat dobott ki limitált kiadásban, melyeket a fényképeivel dekorálták ki. Tavaly a Twin Peaks visszatérését ünnepelték a feltűnő, színes kártyákkal, idén pedig a legendás rockzenészre emlékeznek, aki életének jelentős részét töltötte Manhattanben. A Broadway-Lafayette metróállomást – mely csupán néhány saroknyira van Bowie egykori lakásától – is átalakították egy ideiglenes emlékhellyé, amely a Brooklyn Múzeum David Bowie Is kiállítását hirdeti.

Összesen öt féle kártyát lehet kapni majd, melyből 250 ezer példányt nyomtattak. A kártyák darabjáért nagyjából 1700 forintnyi dollárt kérnek majd, ez New York-i viszonylatban teljesen reális ár.

bowiemetrocards.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3613847940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása