Fülesbagoly

Három dalt adott ki Billie Joe új bandája

2018. április 14. - matesas

Bllie Joe Armstrong, a Grren Day énekese ezúttal egy új zenekarral készít lemezt. A The Longshot nevű formációról szinte semmit sem lehet tudni, most viszont három dalból álló EP-t villantottak meg a digitális platformon.

longshot.jpg

A The Longshot debütáló EP-jén három számból áll, a „Taxi Driver”, a „Love is for Losers” és a „Chasing a Ghost” kellemes pop-punk hangzást nyújt, és egyáltalán nem kalandozik messzire a Green Day világától. Armstrong februárban az Instagramon tett közzé egy szűkszavú közleményt a The Longshot megszületéséről, de arról egy szót sem árult el, hogy kik alkotják a zenekart. Annyit elárult, hogy a készülő lemez címe Love Is for Losers lesz, de megjelenési dátummal nem szolgált. Mi most megmutatjuk az EP három dalát, a Green Day rajongói bizonyára nem lesznek csalódottak.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9413833782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása