Fülesbagoly

Nagykoncerttel ünnepel Bill Kapitány

2018. április 13. - RionaFbly

A magyar blues királya egy hatalmas bulival készül megünnepelni 70. születésnapját a Papp László Budapest Sportarénában. Vendégeket, örökzöld blues slágereket és felejthetetlen élményt ígér Deák Bill Gyula az ünnepi koncerten.

deak_bill_gyula_lead_kep.jpeg

A jeles nap alkalmából a magyar blueskirály több évtizednyi zenei időutazásra invitálja rajongóit, ahol a Rossz vér, a Kőbánya blues, a Felszarvazottak balladája is felcsendül, valamint az István a Királyból jól ismert Torda alakja is megelevenedik majd – ígérik a szervezők. Bill kapitány mellett Hobó is énekel a születésnapi koncerten november 9-én a Papp László Budapest Sportarénában.

 „Azzal foglalkozom, amit a világon a legjobban szeretek, ez pedig a zene, a színpad, a közönség. Ez engem boldog és mérhetetlenül gazdag emberré tesz!” – nyilatkozta az énekes.

Deák Bill Gyulát megkérdőjelezhetetlen tehetsége nemcsak itthon tette népszerűvé, hanem nemzetközi szinten is igen magasan elismerik munkásságát. Az amerikai kritikusok szerint például ő az egyetlen magyar énekes, akinek "fekete hangja van." 

Az 1968. óta aktív többszörös arany-, platina-, valamint gyémántlemezes zenész örökzöld dalait mára már három generáció énekli. Legutóbbi nagylemeze 2009. októberében jelent meg A Király meséi címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5313832118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Európai téridő 2018.04.13. 22:06:46

Hát a Hobóval megint egy Nagy Duett lesz, mint eddig is.
süti beállítások módosítása