Fülesbagoly

Ultramodern palotába költözik Sting és neje

2018. április 11. - matesas

Ez itt a csodák palotája, no nem a budapesti, hanem a New York-i. Sting és felesége az elsők között foglalt magának otthont a futurisztikus komplexumban, amelyben mindenféle luxus, többek között robotok által vezérelt parkoló várja a lakókat.

sting-trudie-styler.jpg

A New York Post számolt be róla, hogy Sting és felesége, Trudie Styler a város készülő csodapalotájába költözik. Az 520 W. 28. utca címre állítólag már be is jegyezték a házaspárt, Stingék nemrég 50 millió dollárért adták el korábbi vityillójukat, szóval a foglaló lerakása aligha okozhatott gondot nekik. Az épület formavilága a sztárképzőművész, Dame Zaha Hadid elképzelései alapján készül, a luxuspalota minden földi jóval fel van szerelve. A parkolót robotok irányítják, az épületben helyet kap egy IMAX mozi, valamint csúcsminőségű edzőtermek és SPA-szolgáltatások várják a munkában megfáradt lakókat. Mi pedig most megmutatjuk, hogy tengeti majd szürke hétköznapjait Sting és Trudie.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7113826072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása