Fülesbagoly

Ernie C szerint Axl Rose nem rasszista

2018. április 08. - matesas

Hiába telt el 30 év a Guns N’ Roses egyik legnagyobb botrányát kiváltó One in a  Million című dala megjelenése óta, a mai napig felmerül interjúkban a szöveg néhány kifogásolható része. Most a Body Count gitárosa, Ernie C mondta el a véleményét.

axlbodycount.jpg

A GNR 1988-as Lies lemezén jelent meg a One in a Million című dal, amely alaposan kiverte a biztosítékot. Axl Rose a dalszövegben a melegekről és a színesbőrűekről sem ír éppen hízelgő kontextusban, igaz, Axl a későbbiekben mindig is tagadta, hogy rasszista vagy homofób felhangja lenne a nótának, állította, hogy inkább inkább jellegzetes és helytelen viselkedésformákról fogalmazta meg a véleményét.

Egy friss interjúban ezúttal Ernie C, a Body Count gitárosa mondta el a véleményét a dalról és Axlról.

– Semmi gondom nincs vele. Sosem zavart, a szemöldökömet sem emeltem fel a dal hallatán. Ismerem Axlt, ő nem olyan ember, mint ahogyan sokan lefestik. Mi is megírtuk a Cop Killer című dalunkat, mégsem öltünk rendőröket. Axl testőre egy fekete srác volt, ha rasszista vagy, akkor feltehetően nem egy feketére bízod az életedet - kelt Axl védelmére Ernie c.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2813818876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása