Fülesbagoly

A rock/alternatív zene 21 szívtipró pasija

2018. április 03. - Bagolyhír

A rock legdögösebb istennőiről számos összeállítás készült már, magunk is közreadtunk efféle listákat, most azonban a hölgyek kedvében járunk és a műfaj legjóképűbb fenegyerekeit vettük nagyító alá - szigorúan női szemmel.

Visszavonhatatlanul itt a tavasz és ilyenkor nemcsak a férfikabátokat duzzasztja a szél, hanem a kis női dzsekik alatt is megborzonghatunk, ki a szeszélyes időjárástól, ki pedig a hormonok játéka miatt. Manapság is eléggé népszerű csajozós módszernek számít a kevésbé előnyös külsejű férfiak körében egy gitár beszerzése, és azon akár néhány, egyszerű akkordocska lepötyögése. És láss csodát, a legcsúnyább fiú is megszépül: a nyeszlett, szemüveges alak azonnal félistenné változik; a kis kövér, gátlásos fiatalembert pedig egy pillanat alatt mindenki karcsú, vonzó hercegnek látja a hangszer mögött. Kedves fiúk! Még most sem késő, ha magányosak vagytok, mindenképp szerezzetek be egy gitárt, ha más nem, mutatós kiegészítőként is megteszi. Az itt felsorolt férfiak bár nagyon különbözőek, mindegyik tud valamit ajánlani a hölgyek számára: ki magas, robusztus alakjával, ki egyedi hajszínével hódít, más pedig delejes gitárjátékával. Listánk összes résztvevőjéről elmondható, hogy nem éppen középiskolás zenekari szinten nyomják, tehát mind művészi, mind esztétikai szempontból figyelemreméltóak.  Mindenki válogasson ízlése szerint a felhozatalból, és ne felejtsük el: kinek a pap, kinek a papné……kinek Iggy Pop, kinek meg Josh Homme, összeveszni nem érdemes rajta.

Nagy Alexandra

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7113796848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dogfaceboy 2018.04.03. 17:14:24

Iggy Pop a halhatatlan szatír (mármint a görög szatürosz)!

So No 2018.04.04. 14:13:28

nos ime meg nehany:

Diary of Dreams:

www.pinterest.com/pin/297096906641345240/

And One:

www.pinterest.com/pin/404409241509884301/

Es hogy legyen egy magyar is:

Szasza a Sex Action-bol. (Ki tudja miert minden lany osszepisilte magat, ha megjelent. Meg a mi kocsmankban is. Pedig ott csak kopasz lanyok voltak. :XD :XD)

www.youtube.com/watch?v=W5doKNiDu3Y

orient 2018.04.04. 23:18:37

Hat ezek tobbsegben ilyen mostani nyal pop bandak tagjai. Esetleg a regiek kozul fiatalon: Vince Neil, Bret Michaels, Richie Kotzen, Zachary Stevens, Bon Jovi, Kip Winger, Sebastian Back (nem a barokk muvesz, hanem a skid row-s...). Mas korosztaly tudom, de az en idomben ezekbe a csavokba volt szerelmes minden rocker csaj.

Dogfaceboy 2018.04.04. 23:53:01

@orient: nagypapi! gyógyszert be tetszett venni?
süti beállítások módosítása