Fülesbagoly

Így szól a Hiperkarma metalos verzióban

2018. március 27. - matesas

Bérczesi Robiék mindenféle közegre inspirálóan hatnak, a Hiperkarma előtt ezúttal egy gyulai zenész tisztelgett, méghozzá úgy, hogy a Karma számait metal-verzióban adta elő. Piszokul ütnek a megvastagított Bérczesi-riffek.

hiperkarma_4.jpg

Metalos főhajtás az ország egyik legmeghatározóbb dalszerzője, és zenekara előtt - ezzel a szöveggel tette fel Győri Gábor a legnagyobb videómegosztóra a 8 perces dalcsokrot, amelyben a gitáros 15 Hiperkarma számot sorakoztatott egymás mögé. Gábor a szólógitár mellett feljátszotta a basszust is, mindezt programozott dob kíséri. Gábor teljesítménye a Hiperkarma tetszését is elnyerte, hiszen a zenekar a saját Facebook-oldalán osztotta meg a videót. Íme, így szól a metal-karma.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9413783734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása