Fülesbagoly

Tarol a Billboardon a Metallica-lemez

2018. március 26. - matesas

Tavaly a Billboard 200 tetejére repítette, most pedig újra az élmezőnyben tanyázik a Metallica „Hardwired... To Self-Destruct” című lemeze. Az elmúlt héten 63 ezer darabot adtak el az albumból, a siker a koncertjegyek értékesítésének köszönhető.metallica-live.jpg

Nyolc évnyi várakozás után, 2016 novemberében a Metallica rajongói végre megkapták, amire oly nagyon áhítoztak. A „Hardwired... To Self-Destruct” című lemez hihetetlenül sikeres és nem csak a rajongók, de a kritikusok körében is elismerést váltott ki.

James Hetfieldék most másodszor is lehúzzák a bőrt a lemezről, de úgy is mondhatjuk, hogy az okos marketingfogások mindig jól is jövedelmeznek. A turnéra induló Metallica a koncertjegyek vásárlóinak egy lemezt is ad, így aztán most újra felfelé görbül az eladási mutató, Hetfieldék az elmúlt héten 63 ezer lemezt adtak el, így az értékesített fizikai hanghordozó tekintetében ők a legsikeresebbek. A streamnek köszönhetően egy raper még így is megelőzi őket a a Billboard 200-on, de a Metallicának emiatt aligha fő a feje. Most pedig hangoljunk kicsit az április 5-én Budapesten koncertező Metallicára!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9513781962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása