Fülesbagoly

Lemondhatunk az új Guns N’ Roses lemezről

2018. március 22. - matesas

Szeretjük Slasht és a Conspiratorst, most mégis szomorúság nehezedett a szívünkre. A loboncos gitáros hivatalosan bejelentette, hogy Myles Kennedyékkel készít lemezt. Azaz gyakorlatilag esélytelen, hogy a Guns N’ Roses is stúdióba vonuljon.slash_2.jpg

Egyre reménytelenebbnek tűnik, hogy egy új Guns-lemezt helyezhessünk a lejátszóba, a Not in this Lifetime turné után Slash ismét a szólókarrierjére fog koncentrálni. Hivatalosan bejelentették, hogy Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators új albumot ad ki, Slash most ezen dolgozik, a lemez várhatóan ősszel jelenik meg. Utána a gitáros és a Conspirators turnéra indul Észak-Amerikában, pontos dátumok és helyszínek még nem ismertek.

Ha mindehhez még hozzávesszük, hogy a hírek szerint Axl Rose az AC/DC-vel készít új lemezt, akkor egy friss Guns-album megszületésének esélye gyakorlatilag a nullával egyenlő. Vajon örökre búcsút inthetünk a világ legveszélyesebb rockzenekarának?

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2013767376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása