Fülesbagoly

Bobby Brown: Whitney nem a drog miatt halt meg

2018. március 01. - RionaFbly

Bobby Brown a Rolling Stone magazinnak adott interjújában elmondta, hogy szerinte volt felesége, Whitney Houston nem a drogok miatt halt meg. Szerinte az énekesnő nagyon is igyekezett magát a józanság ösvényén tartani.

bobby_brown_lead_kep.jpg

Whitney Houtson 2012. február 11-én halt meg Beverly Hills-i hotelszobájában. Testőre talált rá a fürdőszobában, aki azonnal értesítette a mentőket, de már túl késő volt. Szervezetében különböző gyógyszerek nyomaira bukkantak, többek közt difenhidramin, alprazolám és ciklobenzaprin is volt, melyek az alkohollal vegyítve nem szándékos halált okoztak - áll a hivatalos szakvéleményben. Drogok nyomait valóban nem találták a hotelszobában, de rengeteg üres gyógyszeres doboz és recept hevert mindenfelé.

Az énekesnő halálát követően a Grammy-díjkiosztó gálán is megemlékeztek róla, és legtöbben fekete ruhában mentek el az ünnepségre. A tragédiasorozat sajnos nem ért véget Houston halálával és Bobby Brownnak ismét meg kellett küzdenie egy szerette elvesztésével. Lányuk, Bobbi Kristina már Houston halálakor is erősen kokain függő volt és három évvel később, 2015 január 31-én őt is eszméletlenül találták a fürdőszobában. Hosszú hónapokig feküdt kómában, majd 2015. július 26-án elhunyt.

Bobby Brown azonban meg van róla győződve, hogy felesége, Whitney Houtson minden erejével igyekezett józannak maradni, halálát inkább a stressz és a kimerültség okozta.

Nem hiszem, hogy a drogok miatt halt volna meg. Nagyon keményen dolgozott azon, hogy tiszta maradjon! Csodálatos nő volt! – nyilatkozta.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9413708638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása