Fülesbagoly

Tévés showban zúzott a Dead Cross

2018. február 08. - matesas

El tudjátok képzelni, amint Hajdú Péternél vagy mondjuk a Fábry-showban valami súlyos banda szaggatja a húrokat? Meglehetősen valószínűtlen kép, Amerikában azonban korántsem ritkaság az ilyesmi. A PBR Halftime Showban ezúttal a Dead Cross lépett fel.

dead-cross.jpg

Az európai turnéra készülő Dead Cross üstökösként robbant be a köztudatba az ismeretlenség homályából, persze ez nem is volt túlságosan nehéz feladat, hiszen olyan ászok alkotják a bandát, mint Dave Lombardo dobos és Mike Patton énekes. A zenekar eddig főként a közösségi médiát használta a marketingre, most azonban két számot lenyomtak a PBR Halftime Showban, és az eddigi, jobbára telefonnal készített, nem épp elsőosztályú felvételek helyett profi stúdiókörülmények között, mégis élőben mutathatták meg, mit tudnak. Eléggé lendületes produkció, fülessel érdemes hallgatni, hogy átjöjjenek a finom apróságok is. Pattonék júniusban a Novarock fesztiválon is tiszteletüket teszik, kedvcsinálónak íme a tévés felvétel.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5713645576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása