Fülesbagoly

Ez a cucc nem hagyja elveszni a barátaidat

2018. február 04. - RionaFbly

Gondolom, mindenkinek ismerős az a jelenet, mikor valaki a csapatból elmegy a vécére, aztán másfél óra múlva még mindig sehol sincs. Egy cég most feltalálta a tökéletes kütyüt, amivel sosem veszíthetjük el társainkat egy nagyobb fesztiválon.

img_7230.jpg

A LynQ számláló feltalálói jelenleg támogatókat keresnek a project befejezésére az IndieGoGo weboldal segítségével. Ez egy olyan honlap, ahol a bárki megoszthatja az ötleteit, hogy szponzorokat és pénzt szerezzen tervei megvalósítására. A szerkezetet tizenkét ugyanilyen kütyüvel tud csatlakoztatni, és három mérföldig, azaz 4,8 kilométerig képes érzékelni a másikat. Egy töltéssel három napig is kibírja, és főleg azokban a helyzetekben lehet nagyon hasznos, amikor nincs térerő vagy wi-fi a közelben, esetleg lemerült az elveszett társ telefonja. kep_1.jpg

A tracker nem csupán a fesztiválozóknak, de az extrém sportok kedvelőinek is hasznos lehet, hiszen ők valóban sokszor kerülnek olyan helyzetbe, amikor nem tudnak kapcsolatot teremteni egymással, ha valaki véletlenül lemaradna. A cég még a kisgyermekes családokat is megemlíti, habár személy szerint elég életszerűtlennek tartom, hogy valaki hagyja a négyéves gyereket kilométerekre elrohangálni felügyelet nélkül. Ráadásul a Black-Mirror Arkangel című részéből már jól ismerjük, mi lesz a vége annak, ha anya nyomkövetőt tesz a gyerekre, hogy minden lépését figyelhesse.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2313632194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása