Fülesbagoly

Maszkuráék ma A Dalban, aztán a Müpában

2018. február 03. - Bagolyhír

Pörögnek az események a Maszkura és a Tücsökrajnál: ma A Dal elődöntőjében muzsikálnak, március 14-én pedig a Müpában. A Művészetek Palotájában, március 14-én ott lett Pásztor Anna és Sub Buss Monster is.

maszkura_1.jpg

A Maszkura és a Tücsökraj másodjára jutott be A Dal elődöntőjébe. Idén egy Mohamed Fatimével közös számmal sikerült az élő versenybe kerülni. A Nagybetűs Szavak c. dalukat ma este adják elő a Duna TV-n.

Legközelebb koncerten Szegeden csíphető el a banda, február 23-án a Millenniumi Kávéházban zenélnek a The Shudras társaságában. Tavasszal lesz egy nagy bulijuk is, méghozzá március 14-én a Müpa Fesztivál termében, ahol egy csomó vendégművésszel lépnek színpadra. Ott lesz Pásztor Anna, Sub Bass Monster, Tar Gergely, Mohamed Fatima, Siska Finuccsi és Vidákovich Izsák. A Facebook-esemény szövege szerint a színházi környezetet megtisztelve rég nem játszott számokat is megszólaltatnak - teljesen új és mai hangzásban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr513629434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása