Fülesbagoly

Kitiltották egy fesztiválról a krumplihéjat

2018. február 03. - RionaFbly

A manchesteri Parklife fesztivál kitiltotta területéről a krumplihéjakat, és nagyon kérik a látogatókat, hogy még véletlenül se hallgassanak Liam Gallahgerre, és ne hozzanak se krumplihámozót se krumplit magukkal a rendezvényre.krumpli_lead_kep.jpg

Hol van már a Karácsony, és annak meghitt szelleme, ami még a folyton civakodó Gallgher tesókat is megérintette egy békés baráti vacsorán? Elszállt, mint egy nylon zacskó a szélben, és az akkor sejtelmesen bejelentett kibékülésnek azóta se híre, se hamva. Szóval mindenki megnyugodhat, Liam és Noel újra utálják egymást, így az univerzum egy darabja ismét helyreállt. Igaz, az Oasis egykori frontembere még tavaly javasolta rajongóinak, hogy vigyenek magukkal egy-egy krumplit a londoni koncertjére és ott hámozzák azt meg, ezzel üzenve Noelnek, hogy mekkora egy krumplifej. Ennek köszönhetően a Parklife fesztivál szervezőinek egy igen bizarr rajongói kéréssel kellett szembesülnie most.

Örömmel láttuk, hogy milyen szépen fogynak a jegyek már az első héten is, de megdöbbentünk, amikor megtudtuk, hogy mennyi ember szeretne krumplit pucolni Liam koncertjén. Ha esetleg valaki elgondolkodott azon, hogy szabad-e, a válaszom egy határozott nem! – jelentette ki Sacha Lord-Marchionne a fesztivál főszervezője.

Szomorú hír ez a Liam fanoknak, hisz a biztonságiak minden zöldséget és konyhai hámozót el fognak kobozni a bejáratnál, így kénytelenek lesznek a koncert közben inkább a zenére figyelni. A Parklife fesztivál június 9-10-én lesz a manchesteri Heaton Park-ban.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8813629556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása