Fülesbagoly

Tanítás arról, hogy ébredjünk fel - Patché-dalpremier

2018. február 01. - Bagolyhír

Ébredj címmel eddigi legszebb és legkreatívabb dalát írta Pákai Petra énekesnő és Cséry Zoltán zongorista, vagyis a Patché. A dal először a Fülesbagoly blogon hallható, és élőben hamarosan bemutatják a Muzikumban is.

img_8461_1.JPG

A Patché zenekar a neo-soul, pop, electro, bluesy vonalon mozog, most jelenik meg a második lemezük "Rendezous" címmel, amit február 23-án mutatnak be Budapesten, a Muzikumban. Pákai Petra a zenekar énekesnője és Cséry Zoltán (hangszerelő, zongorista) mindig is törekedtek arra, hogy a nagy dinamikákon keresztül a legfinomabb hangulatokkal is elvarázsolják a hallgatóikat. A februári koncerten nagyzenekarral lépnek színpadra, kiegészülve még 3 zenésszel. A csapatnak eddig 6 videóklipje jelent meg, több teltházas budapesti koncertet tudhatnak maguk mögött, vendégei voltak több nagy magyar fesztiválnak. 

- A dal egy kis figyelmeztetést rejt, hogy ne féljünk változtatni, merjük kinyitni a szívünket, mert "becsukott szívvel a szó Hozzád el nem érhet" - mondta a dalról Cséry Zoltán. - Egy kis visszagondolás a múltra, amin már kár rágódni, egy kis tanítás arról, hogy ébredjünk fel s menjünk előre. Mi irányítsuk a saját életünket, és ha ez sikerült, akkor "szólnék, mert újra élek",  ahogy a dal refrénje is fogalmaz. A külső negatív erők kisöprése után tiszta lappal tudunk startolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr513623628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása