Fülesbagoly

Márciusban jön a Stone Temple Pilots új lemeze

2018. február 01. - matesas

Mint egy főnixmadár, a poraiból éled újjá az ezerszer eltemetett Stone Temple Pilots. A zenekar bejelentette: március 16-án jelenik meg a zenekar hetedik stúdióalbuma, amely - akárcsak utolsó albumuk - a banda nevét fogja viselni.

stone_1.jpg

Tavaly év végén a Stone Temple Pilots hosszú várakozás után bemutatta új frontemberét, Jeff Guttot, aki hangi adottságai okán méltó utódja lehet a tragikusan elhunyt Scott Weilandnek. Aztán novemberben már egy új számot is megmutattak a készülő lemezről, a Meadow hallatán elégedetten nyugtázták a rajongók, hogy az együttes megőrizte a STP erényeit, Gutt pedig tökéletesen illeszkedik Dean DeLeoék játékához. Most újabb dalt ismerhetünk meg az albumról, a Roll Me Under továbbviszi a fonalat, ez is egy kellemes grunge-nóta, STP-módra.

– Az új zenék elkészítése a legjobb módja annak, hogy tiszteljük a múltunkat - mondta a készülő lemez kapcsán Dean DeLeo gitáros, aki elárulta: a Roll Me Under volt az egyik első dal, amely elkezdett benne összeállni és amelyet rögzítettek is.

– Jeff elsőként ezt a számot énekelte fel. A dal riffjei évek óta jártak a fejemben, itt volt az ideje, hogy felvegyük - tette hozzá DeLeo.

Az új lemez március 16-án jelenik meg, a két dal megmutatása után olvashatjátok a tracklistet is.  

Stone Temple Pilots - Roll Me Under:

Stone Temple Pilots - Meadow:

Stone Temple Pilots - Stone Temple Pilots (2018. március 16.) dallista:

1. Middle of Nowhere

2. Guilty

3. Meadow

4. Just a Little Lie

5. Six Eight

6. Thought She’d Be Mine

7. Roll Me Under

8. Never Enough

9. The Art of Letting Go

10. Finest Hour

11. Good Shoes

12. Reds & Blues

 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2413624410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása