Fülesbagoly

Itt van Noel Gallagher új apokaliptikus klipje

2018. január 26. - RionaFbly

Noel Gallagher’s High Flying Birds elkészítette legújabb videoklipjét az It’s A Beautiful World című számukhoz, mely a tavaly novemberben megjelent Who Built The Moon albumuk negyedik dala, és tökéletesen bemutatja világunk hanyatlását.noel_ujklip_lead_kep.jpg

A videóban Noel Gallagher és bandája egy stúdióban zenél, miközben különböző képek villannak fel, virágokról, tengerpartról, nyaralásról, de az egésznek van valami baljós hangulata. Ami végül beigazolja önmagát, és 3:20 -nál az egész klip francia szöveg kíséretében átfordul egy apokaliptikus montázzsá, mely nem szól másról, csak háborúról, pusztításról és halálról. A megrázó képkockák tökéletesen tükrözik világunk legsúlyosabb problémáit, de előre szólok, valóban sokkoló felvételeket mutat be a videó.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1213605685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása