Fülesbagoly

12 kamionnyi cuccal érkezik Rod Stewart

2018. január 21. - RionaFbly

Rod Stewart január 29-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában, és nem aprózza el a felkészülést. Egy új interjúból az is kiderült, hogy otthon ugyanolyan szigorú, mint amikor a koncertek szervezéséről van szó.

rod_stewart_lead_kep.jpg

Rod Stewart nem bíz a véletlenre semmit, tizenkét kamionnyi cuccal és öt busznyi személyzettel érkezik majd Budapestre, ami nagyjából hatvan embert jelent. Még saját szakácsát is magával hozza, és a teljes ruhatára szekrényestül sem maradhatott otthon természetesen. Persze nem árt, ha lesz néhány tükör a Sportarénában, mert azt pont nem hoznak. A hozzávetőlegesen háromszáz négyzetméteres színpad építésében a magyarok is besegítenek egy kilencven fős brigáddal, és még egy mini öltöző is helyet kap majd a színpad szélén, ha hirtelen ruhát váltani támadna kedve.

Rod Stewart a látszat ellenére valójában igen szigorú apa, erről tanúskodik egy nemrégiben napvilágot látott interjú is, miszerint ha a gyerekek rosszak voltak, már megint égve hagyták a villanyt, beengedték a kutyát de nem takarítottak fel utána, csúnyán beszéltek anyuval, Rod kegyetlen bosszút áll rajtuk. Vagy lelakatolja az X-boxot rejtő szoba ajtaját ”Gondolkozz el azon, hogyan beszélsz anyáddal” cetli kíséretében, vagy kutyagumit rejt a gyerek kocsijába, hogy egy életre megtanulja mi is az a felelősség.

A huszonkét állomásos koncertsorozat keretein belül Európában csak Németországban, Magyarországon, Olaszországban és Horvátországban lép fel a rock klasszis, utána Dél-Amerikában, az Egyesült Államokban és Kanadában folytatja a turnézást. Ennek fényében nem árt sietnie annak, aki el szeretne menni a koncertre, de még nem váltott belépőt, ugyanis a jegyek vészesen fogynak.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7813593163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása