Fülesbagoly

Lemezt ad ki a Stranger Things sztárja

2018. január 20. - RionaFbly

Finn Wolfhard meghódította Brooklyn-t Calpurnia nevű zenekarával, és hamarosan egy önálló számokból álló kislemezt is piacra dobnak, melyet reményeik szerint egy nagylemez is követ majd. A remekül sikerült koncertről egy videó is készült.

finn_worlfhard_lead_kep.jpg

Lassan de biztosan kiderül, hogy a Stranger Things sztárjai nem csak a színészkedéshez, de a zenéhez is értenek. Nem is olyan régen írtunk egy cikket Millie Bobby Brown rap daláról,  most pedig a sorozat másik főszereplője, a Mike-ot alakító Finn Wolfhard csillogtatta meg rockzenei tudását. Finn ugyanis pénteken fellépett a New York-i Rough Trade-ben Calpurnia nevű zenkarával és lenyomtak jó pár számot, többek közt a Velvet Underground-tól, a Pixies-től, és a Twin Peaks-től, de játszottak saját dalokat is. Hamarosan jelentkeznek egy debütáló albummal, melynek felvételében a Twin Peaks zenekar énekes-gitárosa és egyben producere, Cadien Lake James segített nekik. A kislemez - mely a Royal Mountain Records jóvoltából jelenik meg valamikor a hónapban - hat önálló dalt tartalmaz majd, és reményeik szerint megnyitja előttük az utat egy teljes értékű és terjedelmű album felé. Arról, hogy van-e létjogosultsága álmaiknak, erre a videóra kattintva győződhettek meg.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3713589731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása