Fülesbagoly

Trent Reznort kicsinálta a szomszédja

2018. január 18. - RionaFbly

Trent Reznort a pokolig üldözné szomszédja, mivel szerinte a zenész a Sátánt szolgálja. A Nine Inch Nails frontemberénél azonban végleg betelt a pohár, és távoltartási végzést kért a mélyen vallásos férfi ellen.

trent_reznor_lead_kep.jpg

Nem egyszer fordult már elő, hogy Nader Afshar fenyegetőzött és ordítozott Reznor háza előtt, kiabált vele vagy a vendégeivel, zenésztársaival. A hosszú hónapok óta tartó vita végére most a rendőrségen a sor, hogy pontot tegyen. Reznor azt szeretné elérni, hogy zaklatója 10 yardnál (9 méter) ne jöhessen közelebb a lakásukhoz, vagy családjához. Legutóbb az énekes elmondása szerint Afshar fel-alá járkált ajtajuk előtt és azt kiabálta, hogy a gazdag emberek mindent megtehetnek, de az Úr majd véget vet ennek, és a Sátán eljön értük. A bíróság végül igazat adott Reznornak, így a szomszéd februártól már nem mehet se a zenész, se családja vagy munkatársai közelébe.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1713585625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása