Fülesbagoly

Kid Rockot beperelte egy cirkusz

2018. január 16. - RionaFbly

Kid Rocknak meg kellett változtatnia turnéjának nevét, mivel a The Greatest Show On Earth Tour már foglalt volt a Feld Entertainment által, akik többek közt a Ringling Bros and Barnum & Bailey cirkuszt is sajátjuknak tudhatják.

kid_rock_lead_kep.jpg

A cirkusz tulajdonosai szeptemberben nyújtották be a keresetet, miután Rock bejelentette koncertsorozatának címét. A zenész így - habár állítása szerint a turnét legújabb albumának, a Sweet Southern Sugar nyitódaláról a nevezte el - kénytelen volt inkább megváltoztatni azt The American Rock N Roll Tour-ra, mivel nem szerette volna, hogy ez az ügy elterelje a rajongók figyelmét az igazán fontos dolgokról.

- Miközben teljes meggyőződéssel hiszem, hogy jogosan neveztem el így a turnémat a dalom után, mégis megváltoztattam, hiszen nem szeretném, hogy ez a per megakadályozzon engem vagy a rajongóimat abban, hogy a valóban fontos dolgokra fókuszáljunk a közelgő események, a zeném kapcsán – nyilatkozta Kid Rock. 

Annak ellenére, hogy Rock mind ezt megtette, a Feld Entertainment nem vonta vissza a feljelentést, mivel szerintük még mindig használja a levédett kifejezést.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1413580011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása