Fülesbagoly

Budapesten koncertezik az Ugly Kid Joe

2018. január 10. - Bagolyhír

25 éve jelent meg az Ugly Kid Joe debütáló lemeze, az Americas Least Wanted, amit jól megturnéztatnak, és Budapestre is eljutnak vele. Az Usában dupla platina minősítést ért el a korong, köszönhetően az Everything About You slágernek.

uglykidjoe.jpg

Ha a '90-es évek elején belebotlottál egy rockdiszkóba, vagy egy markánsabb házibuliba, akkor tutira hallhattad az Ented Sandman, a Paradise City és a Smells Like Teen Spirit mellett az Ugly Kid Joe Everything About You c. dalát. Normális esetben még tomboltál is ezekre, ha volt benned kellő mennyiségű VBK és vodkanarancs, ha nem. Naszóval az utóbbi gigasláger van rajta azon az Americas Least Wanted c. lemezen, amit most turnéra visz a kaliforniai banda. Így hát egy remek nosztalgiabulinak nézhetünk elébe, már csak le kell csengetni a 4900, 5900 vagy 6900 forintos jegyet attól függően, hogy mikor veszed meg. A móka a Barba Negrában lesz április 29-én.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2513563995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása