Fülesbagoly

Rockosabb lesz David Duchovny új lemeze

2018. január 05. - RionaFbly

Úgy tűnik, már most jó éve van David Duchovny-nak, szerdán megjelent az X-akták tizenegyedik évada. Most pedig három év után egy új albummal is jelentkezik, mely szerinte sokkal teljesebb és összetettebb lett mint az előző volt.

davidduchovny_lead_kep.jpg

A tizenkét számot tartalmazó Every Third Thought névre keresztelt korong február 9-én fog megjelenni a King Baby és a GMG jóvoltából digitálisan, cédén és bakelit lemezen is. A kiadó szerint az új anyag nem fogja követni a 2015-ös debütáló Hell or Highwater albumának vonalát, most inkább a rockosabb irányba folytatták útjukat.

- Úgy érzem, ez az album szövegileg és zeneileg is sokat fejlődött az előzőhöz képest, és már alig várom, hogy végre megjelenjen. – nyilatkozta a korongról Duchovny.

Az X-akták sztárja eredetileg egyébként csak saját szórakoztatására kezdett el gitározni és főként Beatles dalokon gyakorolt.

- Imádom a 70-es évek zenéit, de nem vagyok még elég jó, hogy elő is adjam őket. Remélhetőleg a következő években sikerül elsajátítanom a jazz hangokat és akkor talán kiadok egy Sly & the Family Stone tribute albumot – nyilatkozta Duchovny még 2015-ben a Rolling Stone magazinnak.

Az Every Third Thought album megjelenése után azonnal turnéra is indul, és körbejárja Amerikát, Ausztráliát és Új-Zélandot is. Mindeközben január3-án megjelent az X-akták sokat várt tizenegyedik évada.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6213552765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása